Det har skjedd
mye siden
1905.

Men vårt mål er fremdeles å sørge for at du har de beste arbeidsklærne for en god arbeidsdag. Opp gjennom årene har vi fått nye materialer og bedre maskiner, men vi har fremdeles siktet innstilt mot å fortsette å oppfylle dagens og morgendagens behov for komfortable, slitesterke og pene arbeidsklær.

Med omsorg i hver detalj

For å dekke dine behov for gode arbeidsklær må vi være veldig nøye og ikke la noe være opp til tilfeldighetene. Som et eksempel kan en jakke inneholde opp til 150 forskjellige deler. Alle tegnes og spesifiseres ned til minste detalj. Derfor kan det ta flere måneder før en jakke går i produksjon. Det kan virke lenge, men hvis den skal holde for arbeidslivet må det gjøres grundig.

Vi er veldig stolte over at vi har egne syersker, designere og mønsterkonstruktører i huset, rett utenfor Göteborg. Det gjør at vi selv kan sy prototyper for våre forskjellige modeller og la et testpanel prøve plagget i det miljø der det er tenkt å fungere. Våre beslutningsveier blir kortere og våre designere og utviklere kan bruke mer tid på å tilfredsstille dine krav og utvikle det mest komfortable, slitesterke og peneste plagget for din arbeidsdag.

Vi tester, vasker og tester igjen

På vår egen lab tester vi klærnes materialer og tilbehør på forskjellige måter, og sørger for at de oppfyller våre kunders høye krav. Vi bruker blant annet en maskin som simulerer hvordan tøyet slites, hvordan tøyet oppfører seg når det vaskes, og om det farger av tørt. Alt dette for å sikre at våre produkter har den gode kvaliteten som vi vil levere. Det viktigste er at du som bruker plaggene kan føle deg komfortabel og trygg i våre klær. Det gjør vi ved å teste og utvikle ifølge de nyeste standardene og kravene fra markedet.

For oss er det viktig med rettferdige vilkår i fabrikkene, og at de materialene vi arbeider med ikke inneholder noen giftige kjemikalier. Derfor arbeider vi sammen med flere organisasjoner som hjelper oss med å sikre at alle krav oppfylles. På denne måten vet du at de produkter du bruker er produsert og levert under trygge og sikre vilkår. Men det er ikke bare materialet som er viktig. Det er også viktig for oss at plaggene våre blir produsert på en human måte. Derfor er vi medlem i BSCI, Business Social Compliance Initiative, en organisasjon som arbeider for at produksjonen av våre arbeidsplagg og andre produkter skjer under tilfredsstillende forhold.

Ikoniske arbeidsklær siden 1905